onsdag 11. januar 2012

Hane Pane;)


Om det er Høne Pøne eller Pannekaka Hane Pane er på jakt etter, veit eg ikkje. Men når eg først er i hanehumør, tek eg han med her. I eit nummer av Quiltemagasinet for nokre år sidan, viste han seg på spisebrikker. Eg brukte ideen vidare til bordløpar, og putta inn stoff som passa til mottakar.

Mange ulike stoff til bakgrunnen er sydd saman og frihandsquilta med vatt og bakstykke, før hanen er applikert på med tungesting.


Enkel lukkekant er sydd på til slutt. Ein løpar som kan brukast heile året;)

3 kommentarer:

 1. Hei !
  Tusen takk for koslig kommentar på bloggen min og velkommen som følger :) Jeg har også lagt meg til hos deg, flott blogg du har !
  Den duken var jo bare helt nydelig :)
  Ha en fin morgendag :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin haneløper. Likte godt fargene du har brukt.

  Astrid

  SvarSlett
 3. Velkommen som følger hos meg:)) Veldig fine varme fargar på denne løperen. Jeg har en haneduk som er flittig i bruk, koselig motiv:)
  Trine

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...