søndag 1. juli 2012

Trekning i morgon og lykkefjør i dag


Før eg fortel historia om denne fjøra, vil eg berre minne om at trekninga av blogglotteriet mitt skjer måndag 2. juli kl 21, så det er endå tid om fleire vil bli med.

I dag, 1.juli, sat eg med datamaskina på fanget og tenkte at eg måtte lage eit lite innlegg sidan bloggen min er eit halvt år i dag. Samtidig som eg spekulerte på kva eg skulle ta med, løfta eg blikket og kikka ut, og der sveva noko kvitt. -Kva er det?, spurte eg mannen min. -Ei fjør, svarte han. Og med naturprosjektet i tankane, sprang eg ut på veranden for å sjå kvar fjøra drog. Då landa den på rekkverket rett framfor meg!! Hadde eg ikkje vore der, ville vinden ha ført den vidare i neste sekund.Er den ikkje vakker? Det må vere ei gåve, levert på døra verandaen, både til meg, naturprosjektet og bloggen! Den skal i alle fall med i noko eg skal lage til prosjeket. Og på fredag fekk eg også ei artig gåve og utfordring til naturprosjektet; to små vepsebol;) Heldigvis tomme;) Så no har eg to flotte utfordringar som syprosjekt;)


Sidan eg har blogga i 6 mnd no, må eg ta med litt fakta som kan vere kjekt for meg å sjå tilbake på seinare:
14.451 sidevisningar, 726 kommentarar, 99 innlegg og 77 følgarar. Tusen takk til alle som har bidratt til dette! Dei aller fleste kommentarane er på norsk, men eg har også fått nokre på svensk og dansk. Og i dag fekk eg ein frå Brasil. Den måtte eg google for å forstå, og den var kjempekoseleg;)  Dette kortet får vere ei helsing til alle mine flotte bloggvenninner;) Eg laga slike kort til 7.klasse-elevane, som no flyttar over til ungdomskulen og skal starte på ei ny epoke i livet. På baksida skreiv eg ei personleg helsing. Og ikkje minst, tusen takk til Birgitte, som hjelpte meg i gang med bloggen, og har lært meg å bruke funksjonane her;)


10 kommentarer:

 1. Fikk gåsehud da jeg leste dette om fjøra jeg. =) Det er så koselig med slike "små" ting. Man ser dem ikke i en travel hverdag, men om man stopper litt opp, så er det utrolig hva man kan få øye på eller bli oppmerksom på. =)
  Grattis med et halvt år (samme som mitt barnebarn).
  Lykke til med trekning og nye prosjekter.
  Klem!

  SvarSlett
 2. Huff då, du må ikkje sy fast fjøra tenk: det kan vere Martha Louise si englefjør! hadde du ikkje tenkt på det?? ellers gratulerer med 1/2 år, og gleder meg til å vinne på måndag hihi. klem

  SvarSlett
 3. Grattis med et 1/2 år som blogger :)))
  Dette blir spennende !!

  Fortsatt fin søndagskveld :)
  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Hurra med 6mnd med blogg :)

  Etter en slitsom uke, har jeg endelig overskudd til å besøke deg. Nå skal jeg oppdatere meg på hva du har holdt på med i det siste :)

  Fabelaktig søndagskveld og fin ukesstart til deg, søteste!

  Smil&klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer med 6mnd som blogger.. :)
  Kanskje det er en englefjær??? :) Det var helt sikkert en mening med den, det er jeg sikker på.. :)
  Vi trenger noen småting som fanger vår oppmerksomhet i en ellers så travel hverdag.. :)Så ta godt vare på den..
  Kjenner at jeg gleder meg til trekning, jeg har aldri vunnet noe, men det er spennende å være med lell..
  Ønsker deg en super uke. :)
  Klem, Kristin

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 1/2 år. Du har virkelig hatt en flaying start.
  Artig med den fjøra. Jeg har en svart fjør på trappa, får vel bruke den til noe.

  Astrid

  SvarSlett
 7. Takk for forslaget om Google Chrome! Jeg er så dårlig på slikt, men noe sa meg at jeg nettopp har hørt akkruat det ordet :) Så husker jeg at junior la inn det til meg sist vi møttes. Han sa at det var så mye bedre enn firefox. Nå må jeg innrømme at jeg fortsatt bruker firefox (er mest fortrolig på det jeg kjenner). Men det andre ligger her, og jeg skal sannelig prøve det ut :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med blogg Jubileum !!
  Jeg har nå lagt deg til blogglista mi slik at det skal bli lettere for meg å finne tilbake til deg.
  Lykke til videre i blogg land ;-)

  SvarSlett
 9. Titter innom for å takke for innlegget ditt om hvordan man får følgerfunksjonen tilbake på bloggen:)
  Har lenge vært frustrert over å ikke klare å fikse det, men takket være deg er alt på plass igjen.

  Gratulerer forresten med blogg-jubileumet ditt!

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...