lørdag 30. juni 2012

Art og eigen design


Tusen takk fine kommentarar, og for at det er så mange som vil vinne hylla eg vil gi bort;) Måndag kveld blir det trekning, så det er endå litt tid om fleire vil henge seg på;) Velkomne til nye følgarar!!

Eg likar veldig godt å lage mitt eige, og at ting ikkje blir så lik. Derfor hallar eg nok meir og meir mot art og frie teknikkar. Då er det godt å ha grunnleggande teknikkar, applikasjon og sying av blokker i botnen. Alt kjem til nytte før eller seinare, og eg er så glad for alt eg har lært, og for alt og alle som inspirerer meg;)


Dette biletet er laga med inspirasjon og utgangspunkt i eit blad frå ei gardin. Så har eg leika meg litt med ulike stoffbitar, band, fjør, og sjølvsagt stoppefoten;)

10 kommentarer:

 1. Veldig fin og mye arbeid... tror jeg sa det i innlegget under også, men jeg er bare litt imponert! Jeg har også begynt å bruke stoppefoten noe, men det er ikke lett å få det fint, synes jeg. Lar meg ikke stoppe av det da.
  Ha en fantastisk dag.
  Klem!

  SvarSlett
 2. Kjempefint arbeid - veldig inspirerende å titte innom bloggen din!
  Morsomt å beundre noe man overhodet ikke mestrer selv. :-)
  Ønsker deg en finfin lørdag!
  Klemmer, Marianne.

  SvarSlett
 3. Artig Edny, kva skal du kreere av dette då?? du e tøff som tør å prøve ut ideane dine, eg er nok litt pinglete der ja....klem:)

  SvarSlett
 4. Artige effekter du får ved blanding av forskjellige teknikker og materialer! Det ser så fint ut når andre lager slikt, men selv våger jeg meg ikke på det.
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 5. Så spennende. Misunner deg som er så flink med symaskinen.
  Ha en riktig god helg.
  Klem..:-)

  SvarSlett
 6. Så kreativt og spennande :) God helg.

  SvarSlett
 7. Tusen takk snupp! Fortsatt god helg!
  Klem, M

  SvarSlett
 8. ❤•.¸¸✿⊱╮
  Passei para conhecer o seu blog.
  Seu trabalho é tão bonito!
  Seu blog, muito agradável.
  Boa semana!
  Beijinhos.
  Brasil
  ♡°º
  °♫♫♪¸.•°`♡✿

  SvarSlett
 9. Spennende. Du er så kreativ og det er så kjekt å se innom deg. Hva har du laget av dette.

  Astrid

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...