mandag 23. juli 2012

Den beste vann"Eagle eyes" frå Tyskland blei vinnaren av postkortkonkurransen, og det var veldig fortent etter mitt syn;) Kjempefint utført. Her er bloggen til Kerstin.


Og 2. plassen var også blant mine favorittar! Det er også veldig fint og detaljert. Det heiter "Birch woods" og er laga av Marian Walters frå USA. Ho har ikkje blogg.

 
3. plassen gjekk til Mrs Owl from Norway;) Og det er ho veldig fornøgd med, og takkar alle som stemte på henne;) Det var artig å prøve seg.

12 kommentarer:

 1. Grstulerer! 3.plass er kjempebra! Det er viktig å komme på pallen, i hvert fall i sporten.

  Kos deg videre i sommerkvelden!

  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med 3. plassen. Topp tre er super innsats. :o)

  SvarSlett
 3. Alle på topp tre var verdige plass på pallen! Flotte kort alle sammen!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med tredjeplass! Det er ei veldig bra plassering, synes jeg. :o)

  SvarSlett
 5. Gratulerer Edny, 3. plass er ikke å forakte!!! (Ta en titt på linken du har laga til vinnaren, den virkar ikkje) Du er tøff som slenger deg utpå slike konkurransar!!!!!! Klem

  SvarSlett
 6. Tusen takk alle saman;) Eg er veldig fornøgd med 3. plass;) Og eg meiner heilt oppriktig at dei to første var dei beste! No trur eg linken til vinnaren sin blogg skal fungere;)

  SvarSlett
 7. Hei
  Gratulera,gratulera,knall bra resultat!De to første er quilting på høgt nivå,profesjonelle kunstnere,og det er du også,for det var mange med!I dag har du lov til å feire med winerbrød,som vi sier i Rogaland når noe er bra!
  Beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Kjempeflott resultat.

  SvarSlett
 9. Congratulation to you third place. your card is wonderful.
  And you know what, we are all winners because god gave us the gift to create and enjoy what we do.

  hugs Kerstin

  SvarSlett
 10. Gratulerer, masse!
  Så flotte bidrag, og veldig ulike uttrykk.
  Fortsatt fine sommerdager.
  Klem Beate

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...