fredag 6. april 2012

Bursdag


Hurra for Bianca som fyller to år i dag! Eg må innrømme at eg likte ikkje hundar før eg blei bestemor til denne skjønne sheltietispa, og no har ho tatt meg med storm.
Eg trudde alt alle hundar bjeffa, gneldra og øydela ting, men der tok eg altså feil. Bianca er ein skikkeleg roleg og stille kosehund, som sjarmerer dei fleste.Og på bursdagen sin fekk ho det ho likar aller best, nemleg snø!! Det kjekkaste er å hoppe og fange snø når Birgitte kostar av bilen;) Her er det full konsentrasjon og klar til ein salto i lufta.Til eittårsdagen i fjor sydde eg eit boktrekk til Birgitte med foto frå det aller første møtet, og eitt av Bianca med kosedyret Bernard.Trekket er frihandsquilta.Inni boka var det ei helsing og eit kort.Sidan toårsdagen fell på langfredag, måtte ho posere på ei påskepynta skohylle;)

5 kommentarer:

 1. Så søt :)
  Vi har ein liten voffs på besøk i påska mens systå og familien er på tur, kjempekjekt!

  Klem

  SvarSlett
 2. Du tok helt feil der ja;) Det hadde da ikke vært så populært med hund om alle var så gneldrete som du hadde inntrykk av... Men Bianca er da helt unik:) Og veldig glad i sin snille Bestemor:D

  SvarSlett
 3. For en Sheltie mamma som meg, deler jeg din begeistring !
  Nydelig liten hund som er heldig å få være hos mennesker som setter slik pris på den.

  Fin påske videre til deg og dine.
  Klem fra Anne på landet.

  SvarSlett
 4. Skjønner godt du er blitt godvenn med denne sjarmisen. Var forresten inne på bloggen til din datter for å sjekke hennes oppbevaring av strikkepinner, og jeg ble meget imponert. Flink jente du har. Ikke så mange ungdommer som behersker symaskin og sømteknikker.

  SvarSlett
 5. Kjempefin hund,savner min av og til. Den bjeffa.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...