fredag 2. mars 2012

Hobbyrom


No har eg blogga i to månadar, og det er veldig kjekt;) Eg blir så inspirert av å besøke andre bloggarar, og håper at eg også kan bidra med idear og inspirasjon til andre også;)

Eg prøver å lage system på hobbyrommet, og har ein intensjon om å ha alt på riktig plass igjen når eg er ferdig med ein ting.. Tvilar på at eg greier det, men skal no gjere eit forsøk. Og så har eg ganske mykje, for eg har alltid vore glad i handarbeid, og har prøvd det meste. I tillegg er eg ein samlar og trur alltid at eg skal lage så mykje..
-Og så kan ingenting kastast, for eg kan no få bruk for det ein gong...
 Men no skal eg vise noko av det eg har fått i system;)
Over her er settekassa frå eit tidlegare innlegg.
Foreløpig er den mest til pynt, men her skal det bli meir effekttråd til symaskina.


Dette er faktisk same settekasse. Den er berre ubehandla og står opp ned;) Rart kor forandra ting kan bli. Her har eg ulike kvalitetar og tjukkelsar av streng og metalltråd, samt litt knappar og band.


Og her er meir band. Ups, det ser så mykje ut når det blir samla.
Men opphenget er ganske genialt, om eg skal seie det sjølv;)

Krokar er skrudd under skapet, og meininga var å legge ein trepinne oppi. Men krokane var ikkje lange nok. Derfor er det hengt litt kjetting i krokane, og så er pinnen lagt inni kjettingen. På denne måten er det lett å ta bandrullar på og av pinnen. Den bakerste pinnen har lengre kjettingbitar, slik at det kan henge i to høgder. Og som du ser, så er her så mykje band at pinnane bøyer seg. Men det trur eg skal gå bra. No er det i alle fall lett å berre dra av ein bit band av farga eg treng.
Og rullen er på plassen sin heile tida, så den slepp eg å legge på plass;)


Under skapet lengre bort, er det ei knaggrekkje frå Skeidar. Trur eg må ha ei under også.
Det er så greitt å berre kunne henge frå seg ting.


Her er ei skåpside med ulike krokar. All plass må utnyttast;)
Eg skal vise meir frå hobbyrommet seinare. Min handyman har innreidd og ordna rommet med masse hyller og skåper, så eg gleder meg til å få alt i orden og få fart på symaskina igjen. Det har vore lite sying i det siste, -men eg er veldig flink å tenkje på alt eg kan lage;)

10 kommentarer:

 1. Så deilig med alt på sin plass!
  Det likar eg :)
  Drøymer om plass til alt utstyret mitt eg også ;)

  Bli gjerne med på gi-vekk på bloggen min :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Takk for titten, mange gode ideer. Jeg likte veldig godt knaggrekken med hjerter. Jeg holder også på med et nytt hobbyrom, men akurat nå står det på vent til valpene er født. Men når de er født da skal rommet og hyller...... males, også kan jeg flytte inn hobbytingene mine. Jeg gleder meg til å få hobbyrommet i orden.
  Ha en riktig fin helg.
  Klem.

  SvarSlett
 3. Eg vil og ha hobbyrom!!!!
  Såå misunnelig :o)

  Så kjekt å hørra at du løike deg i bloggeredenen.
  Det e ein fin plass å værr :o)

  SvarSlett
 4. Oi, her var det orden i sysakene ja. Veldig flott. Sikkert veldig kjekt å være på syrommet ditt. Jeg har kasta sååå mye, at nå er det bare litt igjen i hyllene. Garndepoet øker og stoffene minker, Veldig kjekt å ha litt på lager da. Plutselig en dag trenger man litt. Mange gode oppbevaringstips du har hvertfall;-))

  SvarSlett
 5. Oj sann. Her var det orden i sysakerne. Kjempeflott.

  God helg

  Astrid

  SvarSlett
 6. Den knaggrekka di fra Skeidar var toppers!! Har leita rundt, men ikke sett den typen der...ja da må jeg på shopping:) Ellers mange gode tips til oppbevaring, alltid kjekt å finne nye ideer. God helg!

  SvarSlett
 7. Kjempefint ho byrom. Du kan få komme hjem til meg.....

  SvarSlett
 8. for et fantastisk hobbyrom og ikke minst hvor ryddig det var og at du har alt på stell.....misunnelig!

  hyggelig at du legger igjen kommentarer på bloggen min :-)
  klem tone

  SvarSlett
 9. Så herlig og ryddig du har det. Lykke til videre med bloggingen.

  SvarSlett
 10. Hei Edny, og tusen takk for kjempekoselig hilsen fra deg. Så flott hobbyrom du har. Jeg har selv et ganske stort hobbyrom med mye oppbevaringsplass og et stort arbeidsbord. Fikk ordnet dette i fjor sommer, og jeg har ikke tall på alle de timer jeg har tilbrakt her inne sammen med mine puslerier og en lydbok. Har også hobbykvelder sammen med venninner her inne fra tid til annen. Det er kjempekoselig - vi skaper, prater og har det trivelig.

  Her på Frei er det vindfullt i kveld. Helt slutt på det fine vårværet. Har akkurat vært på Kvalvik Gård og kjøpt fire saueskinn som skal brukes til skinnfell. Så jeg blir nok ikke håndarbeidsløs med det første :)

  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...