lørdag 25. februar 2012

Ny settekasse


Ei settekasse frå Kremmarhuset, fekk eit par omgangar med svart spraylakk.
Så limte eg inn stoffbitar i bakgrunnen på nokre av hyllene. Der brukte eg berre limroller, og drog nokre strimler på baksida av stoffet. Det ser ut til å halde, og visst ikkje får eg feste dei på nytt seinare.

Synest resultatet blei bra, og den kunne egentleg ha blitt plassert på kva som helst slags rom, men denne skal ende på veggen på hobbyrommet. Får aldri nok til å ha ting og tang i. -Eller er det eg som samlar på for mykje?? Er redd det stemmer, ja..

4 kommentarer:

 1. Hei
  Du er og blir en tusenkunstnar med dine flotte og kreaktive påfunn som fungerer:))En samler aldri for mye,så lenge en finner plass i huset.Må en bort til naboen for å lagre,da er det ille!
  beste hilsen Quiltegleder Margrethe

  SvarSlett
 2. Hei du!
  Så hyggelig at du stakk innom hos meg... ble jo selvfølgelig nyskjerrig og måtte inn en tur til deg jeg også :-)

  Det er utrolig gøy å sitte sånn og se hva andre også driver med, ofte tips og inspirasjon å hente er det også.... du er jo bare utrolig allsidig og dyktig da..

  sitter nå med strikketøyet i fanget og TV-en på i forhold til Vikersund. Eldste sønnen er der og ser på. Vurderer om jeg kanskje skal lage noe mat, er litt utkobla nå egentlig, godt å bare sitter her og ikke gjøre noe spesielt ....

  Uansett.... ha en fin kveld så vil vi vel "treffes" ....

  SvarSlett
 3. Hyggelig at du vil bli med på min give away og at du vil følge bloggen min! Legger meg til som følger hos deg også :)

  Fin settekasse du har laget!

  SvarSlett
 4. Så morsom - ser at jeg virkelig er treg når det kommer til spreke fargevalg... Flott settekasse! :-)

  Klem, Marianne.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...