onsdag 26. juni 2013

Øyavis

                                  Foto: Odd Fremstedal.

Øyavis er ei lokalavis for Midsund, og den betyr svært mykje for alle i kommunen, og ikkje minst for utflytta midsundingar. Privatpersonar har drevet avisa i over 30 år, og dei har lagt ned ein imponerande innsats. Ved 10 års-jubiléet fekk dei tildelt kommunen sin kulturpris, og det var veldig fortjent. 
Her kan du lese om avisa si historie.

I siste avis var det ein artikkel om meg og naturprosjektet mitt. Quiltar med naturen, var overskrifta, og her kan du sjå heile artikkelen.6 kommentarer:

 1. Flott artikkel i lokalavisa, Edny :)

  SvarSlett
 2. Hyggelig å lese om deg. Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 3. Koselig artikkel om deg og naturprosjktet ditt!
  God sommer til deg!

  SvarSlett
 4. Flott artikkel i Øyavis, ei skikkelig lokalavis som blir lest fra perm til perm av mannen i huset:) Flott at dei veit å sette pris på ei kreativ sjel:) Klem fra byen

  SvarSlett
 5. Så fin artikkel i Øyavis! Denne haddde gått meg hus forbi i en travel hverdag i Kristiansund. Nydelig bilde øverst på avisa også!

  Her er det bare 5 grader i skrivende stund, så en kan trygt si at det er sola som varmer. Kanskje det lokker noen ekstra kunder innom Uvdalsstugu i dag?

  Fortsatt god sommer!

  Klem

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...