onsdag 12. juni 2013

"Nye" papirhyller


I eit tidlegare innlegg skreiv eg om oppussing av formingsrommet på skulen. Og som det som oftast er med oppussing, så dreg det eine det andre med seg. Tidlegare hadde eg kjøpt små reolar til å ha farga papir i, men mot den nye innreiinga var dei ikkje fine nok, så eg tok malekosten fatt. Her er to av reolane ferdige, men det tok si tid før eg kom så langt.


Eg hadde seks ubehandla reolar som såg ut som tre/pressa papp.


Innimellom undervisning og andre oppgåver, måla eg litt no og litt då. Grunning og tre lag måling tok si tid. Det var mykje pirk med så mange og trange hyller.


Men eg blei veldig fornøgd med resultatet, så det var verdt det:) 
Fronten av skuffene fekk decoupage i fargar som går igjen i rommet.


Eg kom ikkje til innerst i hyllene, men det meste blir nok dekt av innhald.


Og denne reolen, som eg har vist før, er utgangspunktet for fargane på skuffene.


Her er hyllene fylte med farga kartong, farga kopipapir, mønstra papir og mosegummi. 
Planen er at småbitar kan lagrast i dei små skuffene.


No er dei plasserte oppå ein hyllereol med store ark. 
Dei små reolane rommar A4-ark, så dei er ikkje så store.


Meir og meir kjem no på plass, så det blir kjekkare for fuglane også:)

8 kommentarer:

 1. Å, så fantastisk at du gjør det så fargerikt og pent på skolen! Nå ble jeg inspirert til å gjøre noe lignende... Flotte farger som inspirert til både kreativitet og det å holde det ryddig :)

  SvarSlett
 2. Veldig fint! Kvar kjøpte du hyllene? Skulle hatt slike på arbeidsplassen min.
  God natt!

  SvarSlett
 3. Skulle ønsket at eg var mange år yngre og kunne komme inn til slike omgivelser når eg var på skulen!! Då hadde kreativiteten min blitt vakt :-) DETTE KALLER ER GODT JOBBA !! Du e GOE :-D. Lykke til videre i jobben din, du gjør en kjempe jobb !! Klem fra en annen pedagog :-)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott det blei! Du har lagt mye arbeid i denne oppussinga. Tenker kolleger og elever er glad for innsatsen din : )

  SvarSlett
 5. Så fine hyllene ble :-) Litt maling og puss gjør virkelig susen altså, blir som nytt !! Spreke flotte farger frisker opp hverdagen.

  SvarSlett
 6. Utrolig bra resultat. Slike omgivelser vil utvilsomt skape trang til mer kreativitet. Farger gir jo også energi, så det passer bra i denne sammenhengen.

  SvarSlett
 7. Strålende! Jeg har tro på at fine omgivelser inspirerer oss til å skape, og god orden er kanskje undervurdert i våre dager.
  Dette blir et godt rom å arbeide i.

  Riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...