mandag 7. mai 2012

Hyperkreativen


Hyperkreativen er Laila Ukkelberg. Namnet er det rette, for snakk om å vere kreativ på mange område!! Bloggen hennar er såå inspirerande, for ho kan no nesten alt. Og slike troll er det nok mange sydamer som dreg kjensel på;) Laila har laga mange ulike mønstre med trollsiluettar. På Sømrommet finn du oversikt over alle mønstra, -og eg kan love deg at der er mykje meir enn troll.

Eg fekk premiepakke frå Laila i dag, og den skal du få sjå seinare i innlegget. Men først vil eg vise strikkeveska mi, som er sydd etter Laila sitt mønster "Strikkedilla". Den likar eg så godt, for det er plass til mykje, og hankane er så lange at den kan henge på skuldra.
Eg har også laga slike vesker i gåve til strikkedamer også;)

Her ser det ut som garnet er veldig elektrisk for katten, men det er vinden som er syndaren;)Veska er stor og praktisk med glidelåslomme inni. I tillegg laga eg to lommer av restar frå fronten. Med plass til mobil, pengar/kort, og nødvendig utstyr, er det også ei flott handleveske. Eg brukte den i butikkane på årsmøte i Norsk Quilteforbund eit år, og eg skal love deg at her var plass til masse stoff, tråd, og kjekt-å-ha-ting! At hankane ikkje rauk, er eit under;)Men så over til pakken eg fekk i dag, fordi eg var den heldige vinnaren av Laila sin Give Away;) ;)
Pakken i seg sjølv var så fin t eg berre må ta med den også;)Og inni var det ein endå finare pakke, med mønsterpapir, klistremerker og satengband;)Og så dette herlege kortet, -designa av Laila det også!
Ho har laga mange koselege og humoristiske kort, så løp og kjøp;)
Gjett om dette skal få plass på syrommet!Og endeleg skal du få sjå den flottaste premien eg fekk;) Fire halvmetrar med dei lekraste stoffa, 2m kraftig sløyfeband, 3m nydeleg blonde og  3x1m dekorband. Snakk om å vere heldig!
Dette kan no bli kva som helst! På bloggen Hyperkreativen, skreiv eg at det første eg tenkte på, var sommarduk/teppe. Hadde eg hatt ei lita jenta å sy til, kunne det blitt ein skjønn kjole. Laila har laga mange slike. Uansett kva det blir, så skal eg vise det på bloggen min;)

Vil du sjå endå fleire Laila-produkt, så er det berre å gå inn på nettbutikken hennar.
Tusen takk for den finaste påremien!!

4 kommentarer:

 1. Oioioi, tusen takk Edny! Så artig det var å lese, blir aldeles overveldet her!! Og stolt :) Nå kjenner jeg at sygleden begynner å boble enda litt mer, hurra! Lykke til med rosa-syingen, gleder meg til å se og høre hva du får ut av det :) Superfin og kreativ dag til deg :)))

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Så heldig du er. Enig med deg, kjempefin premie. Gleder meg til å se hva du tryller fram av stoff og tilbehør.

  Ha en fin mandagskveld!

  SvarSlett
 3. For en super premie! Gratulerer:)

  SvarSlett
 4. Det var litt av en premiepakke, like fin utenpå som inni. Superfin og praktisk veske for stikketøyet.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...