mandag 31. mars 2014

Artikkel, bloggfrokost og nytt premieteppe

                                                                                                           Foto: Bjørn Brunvoll
Først vil eg rette ein stor takk for alle kommentarar og hyggelege tilbakemeldingar frå innlegget om Charlotte sitt vinnarteppe. Etter seieren hadde vi besøk av lokalavisa Romsdals Budstikke på formingsrommet på Tøndergård skole. Fredag stod det ein fin artikkel i avisa om Kreative Charlotte. Biletet over er frå rbnett.no, og eg veit at eg har lova å vise meir frå formingsrommet, så her er ein liten smakebit. Skal komme tilbake til det. Charlotte hadde på seg ein redesigna vest etter kjøp av t-skjorte og vest frå Fretex. HER er link til avisinnlegget.


På Norsk Quiltetreff i Kristiansand, var eg på bloggfrokost saman med trivelege quiltedamer. Vi deler erfaringar. og prøver å tipse og hjelpe kvarandre med bloggting. Besøk gjerne dei andre damene også. Dei lagar mykje fint.

Her er ansiktene bak følgande bloggar: Frå venstre Sølvi sin bloggverden, meg med Edny sine puslerier Crisp Quilt,  Anne-Maries Quilt,  Lises Hobbyblogg Evas QuiltehjørneLappe-Grete,   a Quilt Lady Litt a hvert Gudveig HN.


Og så må eg ta med vinnarteppet i NQF sin konkurranse "Lady og Landstrykerer", åpen klasse.
Eit utroleg flott handverk av Sølvi L. Krokeide. Til meir eg studerte, til fleire ørsmå detaljar dukka opp. For eit arbeid!! Ho sa sjølv at at det kan ikkje reknast i timar, men i månader.


Her er eit klipp av hovudmotivet. Den grå sokken på avisa på bakken, er f.eks strikka!! 

Det var veldig mykje fint å sjå på utstillingane. Det er noko heilt anna og kunne studere quiltane på nært hald, men bileta gir eit inntrykk.

7 kommentarer:

 1. Så kjekt!
  Flott når ungdommen gjer slik innsats :-)

  klem

  SvarSlett
 2. Skjønner godt lappeteknikk ligger ditt hjerte nært når man kan se alt som kan tryller fram ved hjelp av små tekstilbiter. Tydeligvis er dette noe som fenger alle aldersklasser :)

  SvarSlett
 3. Interessant innlegg.
  Litt av eit kunstverk på slutten, fantastisk !

  Ynskje deg fine aprildagar !

  SvarSlett
 4. En liten hilsen i full fart. Skal på årsmøte i Utdanningsforbundet. Må nok studere dette innlegget nøyere, for her var det mye å se på.

  Ønsker deg fine aprildager! Jeg har gått tur i joggesko i dag, og det var bart nesten hele veien. "Enno er det langt til vår...."

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert bilde med nydelige detaljer. Her er det brukt mye tid - men av og til er det koselig og legge en del arbeid i de tingene man lager også :-)

  SvarSlett
 6. Ser ut som ei kjekk helg. Fin reportasje i Budstikka om vinnerteppet. Gratulerer.
  Ha ei fin helg:))

  SvarSlett
 7. Så hyggelig å treffe andre bloggere. Jeg skulle gjerne ha sett Sølvi L. Krokeides teppe i virkeligheten. Synd jeg ikke var der.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...