lørdag 18. oktober 2014

Oppbevaringsbokser DIY

Nataliya har oppretta ein blogg som heiter DIY Norge. Kjempeflott tiltak, og eg vil oppfordre alle om bidra der. Tenk kor mange gode idéar det kunne ha blitt til saman! Ho kan også legge til din blogg om du ønskjer det. For oktober har ho ei utfordring som heiter fargar, og her er mitt innlegg dit.
  

For ei stund sidan viste eg nye boksar og hyller på hobbyrommet. 
Her er to av boksane og ein tapetrull. For å friske opp ein gul Ikea-boks og ei skoeske, har eg klipt bitar av tapeten og limt på. Enkelt og kjapt. På skoeska var det naturleg for å skjule lappar som var på den, og på den andre boksen var det kun for å dempe gulfarga og for å få litt stil.


Slik blei det i hylla. All slags pair kan sjølvsagt brukast. Eg brukte tapet berre fordi eg kjøpte den samtidig med boksane.


Bak klokka har eg lagt inn ein bit av same tapet. 
Opprinneleg skulle det vere små bilder inni firkantane. 
HER er innlegget frå før klokka kom på veggen;)


3 kommentarer:

 1. Stilig! Vi treng litt meir fargar rundt oss.

  Fin helg :-)

  SvarSlett
 2. Nå minner du meg på de mange skoleseskene som ligger på vent her hos meg. De skal også få en makeover, men det er tvilsomt de blir så fine som dine. Takk for tips om diy-blogg.

  SvarSlett
 3. Jeg lar meg imponere og liker fargene du har brukt! Dette ble høst i hylla for meg.
  Her er det grått og vått ute og kaldt i huset. Herr må det fyres.

  Riktig god søndag fra Ingunn

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...