onsdag 18. januar 2012

Bæ, bæ lille lam

Eg har laga ein del personlege vognteppe. Bileta blei så vanskelege å laste opp, og dei ville berre ligge på sida, så derfor blir berre eitt teppe vist fram her no.
Om eg får det til seinare, skal eg komme med fleire.
Det einaste som ville stå riktig veg, var desse, og teppet blir derfor presentert i to bitar.Sjølve vegen, trea, grinda og bia er ide frå kurs med Anne Beier Finnestad.
Resten har eg komponert sjølv.
Det er veldig mykje arbeid med slike vognteppe, og dei er laga slik at dei kan hengast på veggen når poden blir stor. Det er mange detaljar med stoppefoten, og skrifta er sydd på frihand.

3 kommentarer:

 1. Artig måte å bruke Anne sin ide på, vi var på samme kurset ser eg:)
  Trine

  SvarSlett
 2. Gikk på samme kurset Edny.kjempefint

  SvarSlett
 3. Wow!!! dette er det nydeligste vognteppe jeg har sett!
  - et kunstverk du kan være stolt av.

  Har også hatt litt kluss med opplasting...klikker fjern og prøver igjen:) Fant også ut i går formiddag at på de bloggene som kommentarfeltet ikke kommer frem - eller forsvinner igjen, må jeg trykke F5:)) Det måtte jeg her hos deg også nå.
  Ønsker deg en fin fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...