onsdag 27. august 2014

Godt jobba


Andre skuleveka er snart over, og endå er det lærarstreik. Det er ei veldig viktig markering for å redde skulane si framtid. Eg fekk så lyst å lage ei helsing til alle dei som er tatt ut i streik i Molde kommune. 
Både dei, og alle andre som står på for å vinne kampen, fortener takk og klapp på skuldra.


Det er artig å sy med fokus på eit tema, og steinar måtte vere med her.
KS vil berre snu på steinane, men lærarane vil flytte dei. Det er dei som jobbar i skulen som veit kva som tynger mest  i jobben. Eg trur at KS til slutt blir ståande igjen med dei største steinane.


Det spirer og gror under steinane her. Det handlar om å ville sjå.


Versågod! Her er ein blomst til kvar og ein som står på for at elevane skal få ein god skule.


I dag tidleg var eg innom streikekontoret med gåva. Marit Gunnarson er streikeleiar i Molde.
Ei flott og flink dame, som har mykje å stå i med for tida.


Her er helsinga frå meg.


Eg kjenner Marit både som mor og tidlegare kollega, og eg veit kor dyktig ho er. 
Etter streiken kan det også vere kjekt å ha ei påminning på veggen. Godt jobba!


I dag kom det varsel om at fleire blir tatt ut i streik neste veke. På den lista stod ikkje Prøysen sin Dyreskule, som eg skreiv om i forrige innlegg. Så då kan snille Bolla Pinnsvin fortsette å gå på skulen. Helene Harefrøken treng framleis hjelp til å halde fokus, og Nøtteliten er impulsiv og aktiv av natur. Dei treng ein lærar som har tid og evne til å vise omsorg og tilpasse undervisninga.


Lykke til vidare til alle som vil det beste for norsk skule!11 kommentarer:

 1. Så fint at du lager ei oppmuntring til dem som står i spissen for streiken! Det er viktig at lærerne får en arbeidsdag de kan håndtere, synes jeg. Tror nok elevene får det de trenger uansett.

  Klem fra Ingunn som synes det er greit å være pensjonistl

  SvarSlett
 2. Hvor er det flot, at du støtter og bakker op. Her i Danmark er børn + lærer begyndt på skolerne efter den nye skolereform, som giver dem en del hovedbrud, kan jeg læse. Blandt andet mange flere timer i skolen og lærer der ikke længere skal forberede sig hjemme, men på skolen, som jeg har forstået det. Håber inderligt det kommer til at fungerer, for børnenes skyld. Børnene er jo vores fremtid.
  Flot arbejde og skøn lille historie. Det man sår, høster man, siger vi i Danmark
  Ha en dejlig dag

  SvarSlett
 3. Flott innlegg! Selv om streik ikke er en optimal situasjon å befinne seg i, har jeg full forståelse for lærernes krav. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Utrolig MYE flott du lager! Takk for kommentar på bloggen min,
  nå oppdaget eg jo nok en koselig dag! :)

  KOS deg og ha en flott fredag
  og ei herlige helg :)

  Hilsen Vibbedille :)

  SvarSlett
 5. Så koselig at du sydde noe til dei streikende, jeg serverte nystekte, varme skoleboller til de streikende hos oss. Det begynner å bli kjedelig på skolen uten folk....

  SvarSlett
 6. Så koselig hilsen, både bildet og kortet! Jeg er enig, nå må vi bare stå på! Jeg er klar til å streike, jeg.....men er ikke tatt ut ennå! Gir vi oss nå, er jeg redd mange, også jeg, velger AFP så snart det er mulig, og rekrutteringa er jeg også redd for! Og det er mange Bolla Pinnsvin, Helene Harefrøken og Nøtteliten der ute som trenger oss lærere!

  God helg, Edny!

  SvarSlett
 7. Så flink du er :) savner forresten adressen din - i forbindelse med konkurransen forrige uke ;) ønsker deg ei riktig god helg

  SvarSlett
 8. Herlig bilde - flott og kombinere naturen inn i bildet :-)

  SvarSlett
 9. Altfor lenge siden jeg har vært innom deg, ser jeg.
  Kjempefin gave til de som står i bresjen for det de ønsker for sin yrkesgruppe.
  Ønsker deg en finfin søndag!
  Klem, Marianne.

  SvarSlett
 10. Så herlig! Jeg tar dette innlegget rett til meg også! jeg går nå inn i min 4. uke med streik, det er faktisk knalltøft!
  Men jeg føler på meg at vi nå er inne i slaget om skolen!
  Jeg har jobba i videregående skole i hele mitt yrkesaktive liv, en jobb jeg har vært kjempeglad i, men nå ser jeg veldig frem mot å gå av med AFP om et og et halvt år, så jeg streiker for fremtidas skole og elever.........
  Vi er kjempeglade for all støtte vi får.
  Ha en fin ny uke.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 11. Skønt billed. Jeg kan godt lide din kombinationen af materialer

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...