torsdag 5. juli 2012

Små sommargåver


Eg likar så godt å lage små ting som helsingar i ulike samanhengar. No skulle eg ut på middag saman med gode kollegaer. Då sydde eg kvar sine pose med litt godteri oppi, og overleverte med ønskje om god sommar;)


Alle posane var forskjellige, og eg fann igjen noko i personlegheita til kvar enkelt. Dei blågrøne posane var til karane. Når godteriet er spist opp, kan dei no bruke posane til oppvaring av f.eks. ladar eller andre småting.Her er ein litt større pose, som eg laga for å ha med meg på besøk til ei koseleg sydame, -med sjokolade i;)


Og denne var ei helsing og oppmuntring til ei flott dame eg nettopp har blitt kjent med. Fylte litt sjokolade oppi, og laga eit kort til.


Så håper eg at posane kan vere både til nytte og glede:)

7 kommentarer:

 1. Posene er super fine. Jeg hadde blitt veldig glad for en slik og det er jeg helt sikker på at mottagerne ble også. Det er jo så hyggelig å få noe personlig som det ligger tid og omtanke bak. Ha en fin dag! :0)

  SvarSlett
 2. Du er så kreativ! Kjempefine posar som eg reknar med vart godt mottekne av dei heldige!
  Fortsatt god sommar!

  SvarSlett
 3. Så snill du er! Posene er virkelig flotte alle sammen! Håper dine kolleger vet å sette pris på deg også. :o)

  SvarSlett
 4. Du, så flotte gaver! Regner med mottakerne finner anvendelse for dem når sjokoladen er spist opp. Hvis ikke, kan de jo kjøpe seg mer sjokolade.....
  En tanke- jeg lurer på hvordan en slik serie med mannspaneler ville sett ut? Ville vi kunnet finne igjen de forskjellige typene menn på samme måte som vi finner rett panel til rett kvinne? Kanskje det finnes!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Kjempekoslige poser. Kjekke gaver å få.

  Astrid

  SvarSlett
 6. Jeg skulle gjerne vært lærer på skolen din! Så omtenksom du er! Selv om du er flink til å sy, tar det sin tid å lage "personlige" gaver til alle.

  Ønsker deg riktig god sommer!

  SvarSlett
 7. Artige gåver du laga, fint stoff.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...