mandag 9. juli 2012

ATC - Artist Trading Cards


Eg er glad i å bruke ulike materiale og sy fritt med stoppefoten. Ein dag fekk eg spørsmål frå Nina Lise med den inspirerande bloggen Mrs Moen, om eg kunne tenkje meg å bytte ATC.
Og slike utfordringar likar eg, sjølv om eg ikkje hadde vore borti det før;) No føler eg meg nesten som Pippi; "Det har eg aldri prøvd før, så det trur eg sikkert at eg kan klare”. Pippi kan vere eit førebilete på mange måtar;)
Og no har eg fått kort frå Nina Lise! Kortet over her, er veldig Mrs Moen;) Så fine og artige detaljar! Lovebird ATC heiter dette.


Ho byttar fire kort, og sjå kor fine dei er! Akkurat slikt eg likar;) 
"Little house", "Orange flower", "Lovebird", "Tiny forest".


Kravet er at korta skal måle 2,5"x3,5" og ha pappbakside med opplysningar på. 


Fuglen er det kanskje fleire som dreg kjensel på, og heilt uti kanten til høgre her, ser du ein slektning;) Det er nemleg Nina Lise Moen som står bak denne flotte boka, som kom ut i mars 2012. Tittelen "Gledesspredere" er midt i blinken, for inni boka møter du så mange enkle figurar som sprer glede og humor rundt seg. Har du ikkje fått boka gjennom Hobbyklubben, så løp og kjøp for alle som likar å sy, seier eg berre!

Tusen takk for gode råd og tips, Nina Lise, og for at du svarar på det eg lurer på. Bakgrunnen til ATC-ane er ferdig, og no er eg så inspirert at korta skal syast ferdig! Er det fleire som har lyst å bytte, så ta kontakt, for eg lagar fleire når eg først er i gang;)

9 kommentarer:

 1. Flotte kort ,koselig og bytte men jeg tør ikke ta på meg den
  utfordringen ;-))
  Nyter dine istede ..

  SvarSlett
 2. Joda, som du sikkert veit, så har eg sydd nokre slike i det siste, for bytting. Bytter gjerne med fleire, eg. Ta kontakt dersom du vil ha eit kort frå meg.

  SvarSlett
 3. Så flotte kunstkort du har sydd!! Den boka så inspirerende ut. Får se etter den når jeg skal "hjem" (Molde) en tur i sommer. Det er rart med der man er födt, det er ofte hjem lenge etter at man har flytta ut, og bodd mye lenger andre steder...

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du kikker innom meg;) Disse kortene kan ikke jeg ta æren for. De har jeg fått av Nina Lise Moen, og jeg er enig i at de er flotte! Nå er jeg nesten ferdig med kortene jeg skal sende til henne, så du kan få se de også etter hvert;) Veldig morsomt å sy slike små kunstverk;)

   Slett
 4. Hei søte deg,

  Jeg er helt i feriemodus om dagen, blogger bare når jeg har tid og lyst og jeg bruker lite tid foran skjermen om dagen. Men det er vel litt av poenget med å ha ferie er det ikke *fnis*

  I dag har fabelaktigmannen tatt seg en fridag for å underholde meg *yeay*
  Nyt kvelden søte deg.
  klem

  SvarSlett
 5. Å, så kjekt prosjekt! Nydelige kort, det må være kjekt å være med på slikt posjekt:)

  SvarSlett
 6. ♡♡♡ ♡♡♡
  Boa noiteeeeeeeeee!!!
  Beijinhos.
  Brasil
  ♡♡♡ ♡♡♡

  SvarSlett
 7. Takk igjen Edny! Flott at du deler disse tipsene med oss :)) Så flink du er som lager de flotteste ting! God sommer videre til deg :) Klem Gry

  SvarSlett
 8. Så fine kort du har fått. Spennende å være med på slik. Kos deg videre med prosjektene dine.
  Astrid

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...