søndag 17. juni 2012

Luer, både strikka og hekla


Eg har alltid hatt lueskrekk, og nesten aldri turt å vise meg med lue, for då føler eg meg så rar. Jakke med hette har derfor vore ein favoritt, for eg likar ikkje å fryse. Mor mi, og andre i slekta har det likedan. Men så har eg ei datter som elskar luer, kler luer, brukar lue, og ikkje minst produserer luer. Ho har jobba iherdig med lueproblemet mitt i mange år, og eg veit ikkje kor mange modellar ho har prøvd på meg. Så i vinter blei det endeleg klaff! Og då fekk eg to luer på forskudd i bursdagsgåve;) Ei Stafflue og ei flettalue.


Tru det eller ei, men eg har brukt dei mange gonger! Tusen takk Birgitte! No slepp eg å fryse neste vinter også;) Eg har lånt bileta frå dette innlegget på Birgitte sin blogg. Der forklarar ho meir både om desse og andre luer. Men ho driv med mykje meir enn lueproduksjon, så eg vil anbefale ein rundtur med Birgittes forglemmegei. Og hels gjerne frå meg;)

7 kommentarer:

 1. Tack för tipset,jag skall kika in där för jag behöver nödvändigt någon mössa att trivas i för det är jättesvårt. Jag vill också bara använda huva men detta är ju en nödlösning på vintern när det är kallt.

  SvarSlett
 2. Knallfine luer! Fine mønstre og fine farger.
  Da er altså Birgittes forglemmegei din datter. :o)

  SvarSlett
 3. Må innrømme at jeg også lider av lueskrekk, og bruker lue bare når jeg er så fæl på håret at jeg ellers ikke tør å gå ut :) Disse var riktig fine, begge to! Ang bildene mine, det store er solgt og de små skal jeg trykke i flere ex så får du se!
  Titter ofte innom bloggen din, her er mye inspirasjon å hente! Ha en fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 4. Man skal kle seg godt og ikke fryse bruker du å si. Og der er jo en lue et godt hjelpemiddel! Er ganske stolt av at jeg klarte å få bort lueskrekken din:) Syns du kler disse luene supergodt:)

  SvarSlett
 5. jeg er nok litt som deg.....passer ikke med lue ;-)
  men de siste årene med temperaturer ned mot - 30 grader, måtte jeg bare!
  Den grå var så flott....blir litt høyde på!

  klem tone

  SvarSlett
 6. Likar ikkje lue eg heller, men når kulden bit som verst, må det berre til. Desse var fine.

  SvarSlett
 7. Hei Edny,
  Gratulerer til deg og Charlotte!!!!!!!!!!!! Kjempefint.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...