fredag 15. juni 2012

Jubileumstur til Nordfjord


Molde Quiltelag fyller 20 år i år, og det skal feirast på mange måtar. Vi har hatt marsipankake på møte, vi skal ha kurshelg og jubileumsmiddag 14.-16. september, og forrige helg reiste 22 stoffgalne damer på jubileumstur til Nordfjordeid. Vi var kjempeheldige med veret, så det blei ein kvil på verandaen før det var pizza og sosialt samvær på hotellet.


Laurdag var først sett av til eigenpleie, -dvs shopping. Og for eit sjarmerande og triveleg sentrum! Butikkar med sjel både ute og inne, og flotte lappeteppe ved rasteplassen.


Denne uroa ba om å få bli med heim! Og det fekk den;)


Utanfor den eine quiltebutikken fann vi denne koselege klemmekroken. Og inne var det gåver, stoff, og servering kake og saft.


Ved den andre quiltebutikken fall eg pladask for dette skiltet. Og inne var garn og alt ein quiltar kan drøyme om av stoff, bøker og utstyr.På ettermiddag skulle vi møte Norfjord Quiltelag ved Gjerdane barnehage. Og quilteteppe over heile området møtte oss då vi kom. For ein velkomst!! Og vi måtte helse på alle teppe og ting før vi helste på vertane... Det var kanskje uhøfleg, men eg håper dei såg vår begeistring!


Det var så overraskande, fargerikt, artig og fint.


Og fleire flotte ting var å finne på bord og veggar. Vi hadde også med oss fleire ting kvar til vis og fortell.


Midt i dette eldoradoet var det herlegaste kakebord.
Dei har til og med lagt ut oppskrifter på bloggen sin. Og eg kan skrive under på at alle smakar nydeleg;)


På turen til Nordfjord fekk alle utdelt ein pose med "veldig-kjekt-å-ha-ting". Regncape, motivstoff, penn, kart m/program for helga, kort av Moldeteppet, knappar, plaster, fingerbøll og sjokolade.


Og litt ekstra forsikring. Eg både såg, handla og kosa meg heile helga, så denne angrepillen har eg til seinare. Det var kanskje dei som var heime som skulle fått angrepillen, for alt var berre topp frå start til slutt;)
Håper vi kan treffe desse trivelege quiltedamene igjen. Kanskje i kurshelga i september?
Eller Vestlandstreffet i Molde neste haust?

5 kommentarer:

 1. Skjønner av alle innleggene fra denne helga at dere hadde det helt topp! Og det var jo et flott program dere hadde og en flott mottakelse hos vertene!

  SvarSlett
 2. Trivelig innlegg - koselig med turer og hyggelig lag!
  Ønsker deg en riktig fin lørdag!
  Klemmer, Marianne.

  SvarSlett
 3. Takk for en trivelig tur Edny. Gleder meg til neste tur.
  Astrid

  SvarSlett
 4. Takk for koselig tur! Slikt skulle vi gjort kvart år:)
  Klem

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...