mandag 11. juni 2012

Frieri


Eg blei inspirert av Knut Jørgen Røed Ødegaard si oppfordring om frieri under Venuspassasjen 6.6.-2012, og det er over hundre år til neste anledning..


Denne flotte karen har gjort seg klar og ventar under fullmåneskinet. Med sommarfuglar i magen og rosa parat, ventar han spent på soloppgangen.


Den utkåra ser blygt ned, men takka ja til frieriet, rose og smykke medan Venus starta på sin passasje forbi sola;) Måtte dei leve lykkelege alle sine dagar!!!

15 kommentarer:

 1. Så stilige og kjempefine bilder. Takk for ei fin helg. Kjekt at du fikk publisert innlegget. Håper det kommer noe fra helga også.

  SvarSlett
 2. Nå fikk jeg jo studert bildene på nært hold. Mange artige detaljer som jeg ikke hadde fått med meg under visningen. Tror forresten jeg må kjøpe mere stoff før jeg kan komme med mitt bidrag fra turen.....

  SvarSlett
 3. Her er det kreativitet og fint utført arbeid i skjønn forening som vanlig!

  Ønsker deg en fin mandagskveld!

  SvarSlett
 4. Kjempeartige:)) Takk for fin tur og koselig samvær i helga!!!!

  SvarSlett
 5. Så artige bilder!
  Kreativt
  Klem

  SvarSlett
 6. Flotte bilder, manglar ikkje på kreativitet her. Ang spørsmålet ditt: Hadde kontakt med datter mi om ho kunne fikse den følgarlinken for meg, men ho har ikkje gjort noko med den. So eg veit ikkje kva som har skjedd. Men kjekt det ordna seg, og velkommen som følger.

  SvarSlett
 7. Knalltøffe. Du er så kreativ.
  Takk for turen i helga.

  Astrid

  SvarSlett
 8. Såå herlige! DU er kreativ!

  Fin tirsdag til deg! Jeg svever i en lykkesky i dag, for i dag fikk jeg vite at den jobben jeg har hatt lyst på åh så lenge er min! JUHU! Kan ikke røpe hva det er ennå, men det er definitivt i min gate! YEAY!

  Takk for fin kommentar inne hos meg, setter så pris på at du tar deg tid til det!

  Klem & smil

  SvarSlett
 9. Skikkelig herlege. Inspirasjon hentar ein kor som helst, ja. Eg skal lage ein bloggpost om desse korta mine i morgon, med linkar til gode sider der du får både inspirasjon og framgangsmåte.

  SvarSlett
 10. Hei Edny! Så koselige tekstilbildene dine ble. Ikke verst å hente inspirasjon gjennom begivenheter som Venuspassasjen.

  Jeg har forresten laget grunnlovsdesserten din. Tok den med til et lite "dametreff", og den slo virkelig an. Har delt oppskriften med flere, og jeg vet at de også har servert den med gode tilbakemeldinger. Blir nok flere grunnlovsdesserter rundt omkring her i Kristiansundsdistriktet. Takk for tips om kjempegod dessert! Skal fryse ned rabarbra slik at jeg har muligheter til å lage denne godbiten også vinters tid.

  SvarSlett
 11. Morsomme bilder :) Mannen min så på venuspassasjen - mens jeg sov søtt i senga... ;)

  Ha en god uke! Klem

  SvarSlett
 12. stilige bilder... flink... :) ser du heller ikke har fått fiksa bloggen din ang følger listen... jeg blir sååå suuur når jeg ikke får d til... er jo ingen som vet hvordan d kan fikses heller... kjedelig!!
  Ha en fin kveld.
  Klems Diana.

  SvarSlett
 13. Wow! så kreativt og kjempeflott!!
  Har vært litt "fraværende" i blogglandia, så må ta meg en nøye
  sjekk nedover:)
  Sønnen vi var inne med i dag er 25, men han vil jo alltid være barnet:))og ikke mye morsomt..
  Han har cyste midt i jernen, men det fikser de:)
  Ha en fin fin torsdag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 14. Hei Edny! Ser at du fortsatt ikke får ordnet vinduet med følgerne. Følgende beskjed kommer opp hos deg, og den henger nok sammen med at bloggen din nå har adresse i Norge: "Denne programsnutten er feil konfigurert. Tips til nettansvarlige: Kontroller at nettadressen til startsiden i innstillingene for Kontaktnettverk er lik nettadressen for dette nettstedet."

  Ser det er flere med samme problem, bl.a. beskrevet her:
  http://productforums.google.com/forum/#!category-topic/blogger/something-is-broken/muhDmwDBWAw

  Det hjelper kanskje hvis flere skriver om problemet til Google her:
  http://productforums.google.com/forum/#!forum/blogger

  Håper Google løser dette snart, lykke til!

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...