søndag 15. april 2012

Haustlauv


Dette veggteppet blei sydd til min brors 50 års-dag for ein del år sidan.
Han er eit haustbarn, så derfor tenkte eg at haustlauv kunne passe. Det blei ferdigstilt rett før vi skulle reise, og eg måtte bruke den vatten eg hadde. Den var for tynn, og det irriterer meg kvar gong eg er på besøk, for det heng for laust nederst. Trur eg må prøve å fikse det.
Eg brukte ulike fargar til blad, ramme og lukkekant, og det blei eg veldig fornøgd med:)Stilkane er applikerte på. Bakgrunnen er frihåndsquilta ganske tett, 
og inni kvart blad er det sydde nervar med gulltråd.Hjørna er avkutta med ein farga trekant, og det er sydde gullstikningar på ramma.

10 kommentarer:

 1. Kjempefint teppe! Du må bare fikse det så du ikke irriterer deg når du er på besøk. Sikkert bare du som ser det, men jeg kjenner følelsen.

  Ha en strålende dag!

  SvarSlett
 2. Er så utrulig imponert over alt du klare å trylle fram med tråd og stoff :))) Eg har eit slikt teppe heime, men det er i klare fargar og vi fekk det av quilteforeninga i Bergen som gir vekk slike tepper til langtidspasientar på barneklinikken på Haukeland - Oskar fekk med seg det når vi vart utskrivne den første gangen - og har lagt på det utallige timar på golvet heime - for eg syns det er kjekt å kunne bruke det :)

  Ha ei strålande veke :)

  Klem frå oss to på treningsopphold

  SvarSlett
 3. Å du så lekkert teppe. Liker veldig godt de varme høstfargene og flott mønster. Hvor stort er hvert kvadrat i bladet? Skulle vært gøy og prøvd dette. Du kan sy en liten løpegang på teppet bak og legge inn en snor m vekt eller liten pinne slik at det holder seg fint - om de lar deg gjøre det - så slipper du irritasjonen.....
  Ønsker deg en kreativ ettermiddag :-)

  SvarSlett
 4. Teppet ble kjempefint. Kan hende det hjelper med løpegang nederst med en list inni - har selv en veggquilt som henger på denne måten :)

  SvarSlett
 5. Kjempe flott teppe i nydelige farger. Utrolig fin gave å få. :)

  SvarSlett
 6. Nydelig teppe og så må eg sei at "dagens sitat", det kosar eg meg med, i dag var det bare supert:)
  klem frå fjellet

  SvarSlett
 7. Er alltid så imponert over dere som har tålmodighet til å lage slike fine tepper, og ikke minst å være så nøye.

  Klem

  SvarSlett
 8. Det er bare du som irriterer deg over feilen i det nydelige høstfargeteppet!Hadde det irritert bror din,så hadde han gjort noe med det,så like er de fleste mannfolk!Ann.AKa sa på et kurs:Det første vi sier når vi skal vise noe,er alle småfeilene,bagatellene som ingen andre ser.Av og til knapt nok når en fremhever feilene vi har gjordt!Det må vi alle slutte med,sa ho,helt sant alt i sammen:))Takk for alle koselige komentarer eg får på Quiltegleder!Slumreteppe i stjernebitene,god ide,men det blir så ufattelig mye jobb.Vi får se hvor fin sommeren blir!I år skal den bli STRÅLENDE:))
  Beste hilsen Margrethe

  SvarSlett
 9. Dette teppet likte jeg kjempegodt! Nydelige farger og nydelig utført.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...