lørdag 27. april 2013

Sy noko nyttig til din Hemmelege venn


I Molde Quiltelag har vi hatt utfordringa "Sy noe nyttig til din Hemmelige venn".  Eg laga denne oppbevaringsveska. Hankane er festa med trykknappar, slik at den kan festast til armlenet på ein solstol f.eks. Knapp opp eine sida av handtaka, surr rundt armlenet og knapp på igjen. Det er eigen design og eigen patent.


Tidlegare leverte vi inn konvoluttar med to stoffbitar, band, blonde, brodérgarn og knappar/småting. Konvoluttane blei hemmeleg merka (av meg), og alle trekte ein konvolutt etter at dei var blanda. Dette låg i konvolutten eg trekte. Eg ville ikkje vite kven eg skulle sy til, eller kven som skulle sy til meg, så eg såg ikkje på lista etter at alle hadde levert inn.


Vi skulle sy noko nyttig, og bruke litt av alle kategoriane frå konvolutten. Resten brukte vi av vårt eige. Det var solsikkeknappen som sette meg på idéen om ei sommarveske. 


Denne solsikka er kanta med gult effektgarn.


Eg har brukt fleire bakgrunnsstoff på veska. Dette er frå ei pute eg kjøpte kun for stoffet. Kvadrata er vrangsydde og festa med ein knapp.


Denne skrive-/oppbevaringsplata hadde eg frå før, for eg laga to sist det var Hemmelegheit som utfordring i quiltelaget. Eg laga ei veske då også. Den kan du sjå her
Det er stoff og plastlommer rundt ei stiv plate. Der kan f.eks mønster og skriveark oppbevarast.

Inni er det mange lommer til oppbevaring av f.eks lesestoff, strikking, hekling, handsaum, strikkepinnar, solkrem o.l., i tillegg til plata.


På sida er signaturlappen min. Då eg viste veska på quiltemøtet og fortalte kva som var i konvolutten, var det Emma som meldte seg:) Håper ho kan få glede og nytte av veska. 
Seinare skal eg vise kva eg fekk av det eg leverte!
Har du lyst å sjå dei andre hemmelege produkta, kan du besøke Molde Quiltelag. Det er eg som styrer den bloggen også.

9 kommentarer:

 1. Du verden så fin vesken ble.
  Og heldig er den som får denne :-)
  Sånt som dette er morro da..
  God søndag.

  SvarSlett
 2. Det er så spennende med hemmelighet og det var et flott resultat du har gjort .

  SvarSlett
 3. Det var så spennende å være med på hemmeligheten, for ikkje å snakke om kor mykje fint som vart levert inn! Du verden så forskjellig vi tenker, ikkje mange like ting der nei! Ha en flott søndag:)

  SvarSlett
 4. Så koselig utfordring dere har! Veska ble jo så flott, det må være en fornøyelse å vinne den. Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 5. Flott sommerveske! Så artig å ha ei "heimesydd" veske, for da får en kontakt med mange som lurer på om du har sydd den selv, eller? Det blir mange gode handarbeidssamtaler av slikt. Så er det bare å si: Heldig er den som eier denne!

  Riktig god søndag!

  Klem

  SvarSlett
 6. Väskan som Du visar att Du sytt är mycket fin. Jag tycker att alla de detaljer som Du gjort på väskan är små konstverk!

  Dollandesign

  SvarSlett
 7. Du er så flink!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett
 8. Fin veske du sydde. Det var mange fine produkt vi fikk se på quiltemøtet. Ha ei fin uke:))

  Elisabeth

  SvarSlett
 9. Kreativ og praktisk veske! :) Flott!

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...