tirsdag 21. februar 2012

Namnelappar


No har eg fått meg namnelappar, så då må eg prøve å få meir fart på puslinga mi.
Bestilte 100 stk strykemerker (som også kan syast;), og dei passa akkurat oppi ein tom tannpirkarboks;)


Lappane bestilte eg frå minanamnband.se. Eg er fornøgd med lappane, men leveringa tok ein heil månad frå Sverige! Ja, ja, eg har no ikkje produsert så mykje nytt i ventetida  heller då....


Dei svenske frimerka er veldig forskjellig frå våre!
Desse isane er til kongen i anledning 75 årsdagen i dag;)
Gratulerer med dagen kong Harald!

4 kommentarer:

 1. Der bestillte eg også navnelappar, men det tok berre 14 dg..... hmmm lenger ut på øya til deg hihi. Kjekt å sjå at du og gratulerer kongen, er sikker på at han er skapquiltar og kikkar innom bloggane våre!
  klem

  SvarSlett
 2. Jeg har også bestilt navnelapper derfra. Kjekt å ha, men jeg glemmer ofte å bruke de. Fine farger du har på dine, mine er kjedelige, svart med hvit skrift.
  Frimerkene var tøffe, du kan jo bruke de til motiv i en quilt.

  Astrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig at du sier det, for det var quiltemotiv jeg tenkte på også da jeg la det ut i går;)

   Slett
 3. Så lurt med slike lappar å feste på ting ein lagar - eg har bestillt litt frå epla tidligare - og der er det mange som bruker slike namnelappar på ;)

  Ha ein fin dag - her er minsteguten sjuk igjen og har reist på sjukehus med papsen - for eg er ikkje heilt frisk eg heller :P

  Klem frå Sissel Astrid

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...