fredag 24. februar 2012

Grytekluthus


Fann ein pose med nesten ferdige gryteklutar her om dagen. (Skal tru kor mange påbegynte arbeid eg har liggande...huff og huff, men eg er kanskje ikkje åleine om det?) Det var eit resultat av at eg skulle lære meg vaffelhekling, og det gjorde eg gjennom den fine bloggen Hobbyuglas hule. Det var ei veldig grei forklaring, og heklinga gjekk fint.

Men det garnet eg brukte var litt råflott (silke og ull), men det blei så hardt i slik hekling, at eg slutta før kvadratet var halvferdig. Men så såg eg at det kunne no bli eit hus. Og då kunne eg lage noko andre ikkje har;) Dermed hekla eg ein trekant med fastmasker i eine kortenden, og ein kant med svart for å markere taket. Hempa for oppheng blei laga med det same.


Så hekla eg i maskene med svart for å lage glasruter, men sjølv med blomster på bakken, blei det ikkje fint. Og dermed blei huset liggande i posen saman med ein utan svart dekor.

Når eg no såg på dei på nytt, såg eg at det var innramminga av vindauga som var for hard. Eg sydde så to omgangar med tråd på den andre, og likte det betre sjølv om det blei ujamnt pga grov hekling. Så då er det berre å ta opp igjen den første.

Og sjølv om gryteklutane ikkje er kvadratiske, er dei store nok.
No skal dei snart testast på brødformer som står i omnen:)


Måtte berre gå inn og redigere innlegget for å få med meg beviset;) Grytekluthusa fungerte godt, og jammen trur eg brøda blir godkjent også;)4 kommentarer:

 1. Hei Edny....takk for fin kommentar på bloggen min....jeg må virkelig si at du har en lekker og fin uteplass....det er ikke rart du gleder deg til vår og sommer....d får ha en fin helg du også....

  SvarSlett
 2. Stilige dei grytelappane...og ingen har maken!
  FOR ein fin uteplass,der det går an å vere i allslags vèr......
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 3. Såå artige grytekluter=)))
  Du har en koselig og inspirerende blogg..jeg legger deg til i inspirasjonslista mi..Kreative dager ønskes fra Elin =)

  SvarSlett
 4. Hei og tusen takk for besøk inne hos meg, med koselig kommentar :)

  Så masse fint du lager da. De tennbrikkeskjulerne dine var kjempefine, og disse her var riktig så flotte :) Stikker nok innom en annen gang og :)

  God helg :)

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...