onsdag 20. september 2023

Foredrag og utstilling

Bloggen har blitt lite oppdatert de siste årene, men jeg vil ta vare på den, for her er bl.a alt jeg har jobbet med i forhold til naturprosjektet der jeg har brukt ting fra naturen sammen sying, etter at jeg ble tildelt årets stipend i Norsk Quilteforbund under Norsk Quiltetreff i Bergen i 2012. På treffet i Sarpsborg året etter, holdt jeg et foredrag for å dokumentere arbeidet mitt. Det kalte jeg "Quilting i samarbeid med naturen". 

Nå skal jeg ha et foredrag hjemme i Midsund, der jeg har utvidet foredraget med ting jeg har laget senere. Jeg skal også ha med meg mange av modellene. Jeg gleder meg til det.

Om du klikker på Naturprosjekt her, kommer du til mange innlegg fra dette prosjektet. Når du kommer ned på siden, er det bare å klikke på eldre innlegg og se så mye du vil. Bloggen inneholder mange andre håndarbeidsprosjekter også. Innhold vises i sidefeltet.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...