søndag 6. desember 2015

Førjulstid


Den siste boka eg har fått som hobbyambassadør, er Førjulstid av Tone Merete Stenkløv og Miriam Nilsen Morken. Framsidebildet er akkurat i mi gate, og sidan eg er så betatt av pinnar og kvistar, såg eg veldig fram til at boka skulle lande i postkassa.
No var det ikkje så mykje kvistar inni boka, men veldig mange fine og koselege ting og gode idéar over 169 sider, så eg blei i alle fall ikkje skuffa.
Denne boka skal få følgje meg gjennom 2016 og inspirere meg fram til neste jul. På sida til Hobbyklubben går det an å bla i boka for å få eit inntrykk. Anbefalast!


Kvistar og natur var også med meg på Rådhusmessa i Molde.


Ugleopphenga er årets idé, 
og konglekransane laga eg for første gong i fjor.  
No er eg spent på kva idé eg får neste år.


Ingen blir like når naturen styrer.


Kvistenglane var ein idé som dukka opp då eg jobba med Naturprosjektet mitt i 2012/2013, 
Alle får si personlegheit her også.


I denne førjulstid så blir det litt pynting og dilling. Men kvar skal ein gjere av ting, når adventspynten tek over? Bjørkekransen med roser og husbjelle heng på ytterdøra til vanleg, men måtte vike for lyskransen. Men så prøvde eg å henge den utanpå det hekla hjertet på døra til badet. Til saman blei dei no riktig bra, så då blei det eit lagringsproblem mindre;)

14 kommentarer:

 1. Å så hyggelig å få ei så fin bok, du finner nok mye inspirasjon der kan jeg tenke meg. Men du er jo så flink til å finne på nye ting ellers også, er virkelig imponert over alt det fine du hadde med deg på messa. Uglene i bjørkekransene likte jeg spesilet godt :-)

  SvarSlett
 2. Så flott stand du hadde på Rådhusmessa, sikker helt forskjellig fra alle de andre!
  Jeg kjenner til dette lagringsproblemet, men legger det jeg tar ned i julepyntkassene som oftest. Det kommer vel av at vi har altfor mye og samler på alt.

  God søndagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Kransen på døra er kjempeflott.
  Du lagar så mykje fint, håpe du få selge det på messene du stiller ut på.

  Ha ei fin adventstid sjølv om det stormar og
  regnar rundt novene.

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner meg igjen i dette at manliker kvist og kvast, røtter og steiner! Og jeg falt veldig for de søte uglene dine - regner med at du fikk avsetning på disse! Ønsker deg en flott adventstid! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. Mange fine ting du har laget:-)

  SvarSlett
 6. Wow, her var masse fint :) så driftig og flink du er. Kos deg videre i adventstiden

  SvarSlett
 7. Du er et oppkomme av idéer. Mye fint å se her!

  SvarSlett
 8. Mye fin pynt du har laget! Englene dine er veldig artige! Og uglene likte jeg ekstra godt.
  Selv prøver jeg å begrense pyntingen - men litt er jo koselig :)

  SvarSlett
 9. BOKA SÅG FLOTT UT!

  DU ER KJEMPEFLINK :-)

  ADVENTSKLEM

  SvarSlett
 10. Hei igjen, hyggelig at du deltar i utlodningen min! - Jeg så at du hadde skrevet om din elev, og syntes også det var et artig sammentreff ;) Hun er jo veldig kreativ, så det det var moro å lese.

  SvarSlett
 11. Fine ting! Spesielt kransen med ugler var super-duper.

  SvarSlett
 12. Så fina saker. Ugglorna är ju så läckra.

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...