torsdag 4. desember 2014

Sydamens julegåveI Molde Quiltelag har vi hatt ei utfordring i haust, der vi leverer stoff og tilbehør, og så får vi med nokon andre sine ting heim for å sy.


På instruksen står det at vi skulle levere 3 julerelaterte stoff, 3 knappar, 1 messingring, band og blondar, og evt andre ting etter ønskje. Oppgåva var å lage Sydamens julegåve.


Dette leverte eg i min konvolutt.


Og dette fekk eg tilbake for å sy noko til min hemmelege venn.


Eg tenkte fleire alternativ, men enda opp med ein pose som kan brukast
 til både brød og julas handarbeid. Vi skulle bruke noko av alt som var med, og kunne føye til ting sjølv. 

Eg brukte berre for og vatt i tillegg.
Ved behov for meir plass, så kan kanten brettast opp.
Håper mottakaren kan sjå seg nytte i posen.


Og på julemøtet i quiltelaget blei alle resultata avslørt, 
og eg blei den heldige eigar av dette fine juleteppet.


Artig å sjå kva andre får ut av mine stoff, 
Og eg som er så glad i englar;) 

Har du lyst å sjå dei andre resultata, kan du ta ein kikk HER.

7 kommentarer:

 1. Høres ut til at dere har det kjekt og spennende på sykveldene. Produktene tyder på at det finnes mange damer som er god venn med symaskinen sin. Dessverre er det forbausende mange som overhodet ikke eier en symaskin. Jeg skjønner ikke hvordan folk ka leve uten :)

  SvarSlett
 2. Så spennende da! Det må være veldig morsomt å se hva andre får ut av det du leverte inn, jeg regner med du kanskje hadde dine egne tanker om hva det kunne brukes til og så ender det kanskje opp med noe helt annet. Fin måte å utvikle kreativiteten på :o) Herlig helg til deg!

  SvarSlett
 3. Så mye flott det var produsert hos deg! Ha en herlig helg og Happy Quilting!

  SvarSlett
 4. Vi må vel seie oss heilt fornøgde med årets siste møte:) Det var artig å sjå alt det forskjellige som blei produsert av stoffbitane, trur dei som ikkje deltok - angra litt på det? Ha ei flott helg, her skal Hanna og eg bake potetlefser fra Oterøya.

  SvarSlett
 5. Så spennende prosjekt. Flott pose du har sydd og koselig bilde du fikk.
  Ønsker deg en flott adventsstund.

  SvarSlett
 6. Høres ut som en morsom hemmelig oppgave! Har klikka og kikka på alle tingene som ble laget, fantastisk flotte og forskjellige ting som ble laget!

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...