onsdag 25. september 2013

BE fantasy


På laurdag var datter mi og eg med på marked i Molde. I den anledning ordna vi oss eit felles namn, BE fantasy. B for Birgitte og E for Edny. Vi brukar fantasien, og har kun produkt av eigen design. Om vi deler opp namnet, så har vi "jeg fant, jeg fant", og begge kan no å sy;) Øyriket i Romsdal, som består av kommunene Midsund, Aukra og Sandøy, invaderte byen. Massevis med boder og aktivitetar. Der var bedrifter, mat, underhalding og handverk. Håper dette blir fast tradisjon. 


Her er ein del av tinga våre før pakking.


Bianca var veldig behjelpeleg i innspurten. Desse fine halsane er Birgitte sitt verk.
Det var mykje folk innom, så det var veldig triveleg. Litt salg blei det også.


Birgitte har mykje fin hekling og strikking, og ho skal no lage mønster til fleire av tinga sine.


Her er ein del av tinga våre. Meir om dei ulike produkta kjem etter kvart;)


6 kommentarer:

 1. Fint og morssomt skilt dere har laget dere, fargerikt.. koselig på marked med mange folk og litt salg. Mye fint dere hadde :-)

  SvarSlett
 2. Skulle ha vært i Molde forrige helg skjønner jeg. Mye fint håndarbeide dere hadde til salgs. Vi har et lignende arrangement i Kristiansund første lørdag i oktober. Da er det "Smølabonan" som inntar byen med sine produkter.

  SvarSlett
 3. Ja det var skikkelig god stemning i byen, mye å sjå og mye å smake på. Håper det blei litt salg i boda di, dere hadde mye fint å se på! Håper det blir en fast tradisjon:)

  SvarSlett
 4. Koselig bod dere hadde, mange fine ting dere har laget begge to! Fargerikt og fint skilt!

  SvarSlett
 5. Så fint navn og skilt til to kreative og flinke damer! Som mor, så datter, vet du :) Mye flott å få kjøpt i boden deres, ser jeg!

  SvarSlett
 6. Så artig med messe! Spennende er det også å se hva kundene er interessert i å kjøpe...,
  Jeg holder også på å produsere med tanke på jul.

  Ønsker deg ei ny, fin uke! Høstferie?

  Klem

  SvarSlett

Eg blir utruleg glad om du legg igjen nokre trivelege ord i kommentarfeltet! Har du ikkje eigen blogg, kan du under "kommenter som", velge navn/nettadresse og skrive namnet ditt øverst, hopp over feltet med nettside, så skrive kommentaren og trykk publiser. Eller du kan velge anonym og skrive kommentar og publiser. Det er kjekt om du også skriv namnet ditt og evt. mail-adresse i kommentarfeltet, slik at eg kan finne deg;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...